Studio Mica is het bureau van art director Miranda Castelein. Miranda werkte zeventien jaar bij Sanoma Media, uitgever van publiekstijdschriften, waarvan het grootste gedeelte als art director bij tijdschriften als Margriet en Mind Magazine. In 2009 werd Miranda gevraagd voor het maken van het Pink Ribbon Magazine. Sinds 2011 heeft zij haar eigen bureau. Ze werkt als freelancer voor de Helden magazine, sportglossy van Frits en Barbara Barend en heeft een eigen tijdschrift, Hier! in de regio, dat maandelijks verschijnt met een oplage van 12.000.

Miranda: ‘Overal liggen kansen, alleen moet je ze zien en benutten. Dat geldt zeker voor tijdschriften en bladen. Ik maak graag producten die mensen met plezier lezen en bekijken. Dat doe ik met hart en ziel en dat zie je terug in het eindresultaat.’

Achtergrond
Miranda volgde de opleiding MTS voor fotografie in Den Haag en vervolgde haar studie aan de kunstacademie in Rotterdam (Willem de Kooning Academie) met als afstudeerrichting grafische vormgeving.

Samenwerking
Studio Mica heeft een breed netwerk van samenwerkende partijen, waaronder fotografen, tekstschrijvers en drukkerijen. Hierdoor zijn opdrachten van iedere grootte en omvang bij ons in goede handen.